Data: 2001-05-30 18:18:56
Temat: Re: Sos do gołąbków
Od: "ssiegmund" <s...@s...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
A ja lubie bez ryzu ale za to w sosie pomidorowym i tak sie u nas w domu
robi, widac "co kraj to obyczaj".
pozdrawiam,
Slav
Jola L-L <j...@i...pl> wrote in message
news:9f334s$m88$1@news.tpi.pl...
>
> Golabki maja to do siebie ze maja byc smaczne:)))
> Ty lubisz ryz w miesie, mozna wtedy zaoszczedzic na miesku, ja dodaje
> zrumieniona cebule, sol, pieprz - mieso najlepiej karkowka wieprzowa- jest
> soczysta, ale niekoniecznie.W zaleznosci od tego co dodajesz : nazywaja
sie
> : golabki z ryzem, golabki z kasza a to sa po prostu golabki. Tak samo jak
> sa zwolennicy golabkow w sosie pomidorowym, grzybowym a ja tylko w sosie
> wlasnym.
>
> Pozdrawiam Jola L-L
>
>
>
|