Data: 2001-05-30 10:09:35
Temat: Odp: Sos do gołąbków
Od: "mike" <mike@[nospam]powersystem.com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Monika Mężyńska" <m...@k...net.pl> napisał w wiadomości
news:3B14C5B3.77E1640D@kki.net.pl...
> Agnieszka Litwin wrote:
>
> > > gdzie zasmażona na maśle cebulka? a co z majerankiem do smaku?
> >
> > widzisz to jak kto woli ja tam cebulki a ni majeranku nie daje i jest
> > cudo:-))
> > tylko pomidorki ziele listek pieprz i wegete (zaraz sie gromy posypia)
no i
> > sol i na koniec smietamka myyyy zjadlo by sie ale dla dwoch golabkow nie
> > chce mi sie chociaz moze? :-))
>
> Chce ci sie, chce... :)
> Przyznam sie, ze jem golabki od dwoch dni. Mniam. :)
> Sos robie podobny, bez cebulki, tylko zamiast vegety stosuje (he, he)
delikata.
>
> Swoja droga, ciekawa jestem waszych obyczajow, jezeli chodzi o dodatki do
> golabkow. Jecie je same, z ziemniakami, z chlebem...?
>
Witam po raz pierwszy na grupie :))
Jak gołąbki to tylko ze świeżym chlebem i : lekko ponacinane z wierzchu i
pokropione octem ! Mniam :))
pozdrawiam
Mike
|