Data: 2001-05-30 10:04:35
Temat: Re: Sos do gołąbków
Od: Monika Mężyńska <m...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Agnieszka Litwin wrote:
> > gdzie zasmażona na maśle cebulka? a co z majerankiem do smaku?
>
> widzisz to jak kto woli ja tam cebulki a ni majeranku nie daje i jest
> cudo:-))
> tylko pomidorki ziele listek pieprz i wegete (zaraz sie gromy posypia) no i
> sol i na koniec smietamka myyyy zjadlo by sie ale dla dwoch golabkow nie
> chce mi sie chociaz moze? :-))
Chce ci sie, chce... :)
Przyznam sie, ze jem golabki od dwoch dni. Mniam. :)
Sos robie podobny, bez cebulki, tylko zamiast vegety stosuje (he, he) delikata.
Swoja droga, ciekawa jestem waszych obyczajow, jezeli chodzi o dodatki do
golabkow. Jecie je same, z ziemniakami, z chlebem...?
|