« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Iw" <g...@o...eu> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sos do ryb Date: Sat, 19 Sep 2009 19:05:41 +0200 Organization: http://onet.pl Lines: 14 Message-ID: <h93317$ks9$1@news.onet.pl> References: <h8qa16$v8h$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: nat-7.autocom.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1253379943 21385 213.134.160.231 (19 Sep 2009 17:05:43 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 19 Sep 2009 17:05:43 +0000 (UTC) In-Reply-To: <h8qa16$v8h$1@news.onet.pl> X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6000.20661 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6000.16669 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:324586 Ukryj nagłówki > Jako że ostatnio mam w zasadzie nieograniczony dostęp do świeżej rybki |
Zobacz także