Data: 2003-03-19 10:13:16
Temat: Re: Sos pomidorowy do pizzy
Od: "Kinga Macyszyn" <k...@b...box43.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Ja ostatnio zaeksperymentowalam i wiem ze bede juz zawsze taki robic.
> 5 lyzeczek przecieru pomidorowego ale nie pudliszki bo on jest zbyt
> twardy i zbyt slodki, w ogole go nie lubie. Do tego 3 wcisniete zabki
> czosnku, i pol cebuli pokrojonej w drobniutenka kosteczke. Sol do smaku,
> oregano, bazylia i na czubku noza pieprz kajeński. To na godzinke do
> lodowki co by sie przegryzlo. Dla mnie bomba, pysznie sie koponowalo ze
> skladnikami mojej pizzy a byly to pieczarki, piers kurza, ser oraz
> papryka konserwowa :-)
Dzięki, ale ja właśnie taki z prawdziwych pomidorów przepis chciałam, taki
pracochłonny, bo jadłam pizzę z sosem i z przecieru i z pomidorków i
naprawdę czuć różnicę.
Może ktoś pomóc?
K
|