« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!.POSTED!not-for-mail From: Przemysław Ryk <p...@g...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Świeży koperek, natka pietruszki - przechowywanie przez parę dni Date: Thu, 17 Jul 2014 01:54:23 +0200 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 20 Sender: p...@g...com Message-ID: <ui0q9ltd4p0i$.dlg@maverick.przemekryk.no-ip.info> References: <3...@m...przemekryk.no-ip.info> <lq4653$534$1@node1.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: 89-73-206-207.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node2.news.atman.pl 1405554959 25887 89.73.206.207 (16 Jul 2014 23:55:59 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 16 Jul 2014 23:55:59 +0000 (UTC) User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.84 Hamster/2.1.0.11 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:356567 Ukryj nagłówki Dnia Tue, 15 Jul 2014 23:23:50 +0200, Nika napisał(a): |
Zobacz także