Data: 2014-05-11 17:08:21
Temat: Re: Szparagowo
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 11 May 2014 17:04:01 +0200, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2014-05-11 16:50, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>> Dnia Sun, 11 May 2014 14:46:18 +0200, Qrczak napisał(a):
>>> Dnia 2014-05-11 14:33, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>>> Dnia Sun, 11 May 2014 14:27:38 +0200, Qrczak napisał(a):
>>>>> Dnia 2014-05-11 14:22, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>>>>> Dnia Sun, 11 May 2014 14:20:22 +0200, Qrczak napisał(a):
>>>>>>> Dnia 2014-05-11 13:53, obywatel Aicha uprzejmie donosi:
>>>>>>>> W dniu 2014-04-30 16:42, Qrczak pisze:
>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Po zupie szparagowej czas na szparagi w sosie (prawie)holenderskim.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> U mnie, na razie, tylko zupa. Na razie, mam nadzieję.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Z ostatniego Palce lizać / splagiatowane z Kuchni (a może PL to już
>>>>>>>> tylko odpadki z Kuchni):
>>>>>>>>
>>>>>>>> http://palcelizac.gazeta.pl/palcelizac/56,110783,159
08799,Szafranowe_nalesniki_ze_szparagami,,3.html
>>>>>>>
>>>>>>> PL głównie oglądam. Te wyglądają ładnie (ską oni takie grube zielone
>>>>>>> wzięli?), tylko że dla mnie samej dwa naleśniki robić trochę to perwersja.
>>>>>>> Tartę szparagową dwa dni jadłam.
>>>>>>
>>>>>> Małej tarty nie umi?
>>>>>> A szparagi to ja sama "obalam" dwupęczkowo. A mogę i więcej :-)
>>>>>
>>>>> Ja preferuję ŻP.
>>>>
>>>> Że co?
>>>
>>> Żryj Połowę
>>>
>>> Q
>>
>> Szparagów to akurat można się naż... ile dusza zmoże :-D
>
> W tarcie ze szparagami szparagi stanowią element istotny, liczny a mimo
> to jednak nie jedyny.
>
Bo to jest papranie i psucie szparagów. Szparagi jem głównie z wody. Z
masełkiem - ale ileż tego masełka wyjdzie na te 2 pęczki :-)
--
XL "Nie należy mylić prawdy z opinią większości." Jean Cocteau
|