Data: 2014-05-11 17:38:34
Temat: Re: Szparagowo
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2014-05-11 17:08, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
> Dnia Sun, 11 May 2014 17:04:01 +0200, Qrczak napisał(a):
>> Dnia 2014-05-11 16:50, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>> Dnia Sun, 11 May 2014 14:46:18 +0200, Qrczak napisał(a):
>>>> Dnia 2014-05-11 14:33, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>>>> Dnia Sun, 11 May 2014 14:27:38 +0200, Qrczak napisał(a):
>>>>>> Dnia 2014-05-11 14:22, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>>>>>> Dnia Sun, 11 May 2014 14:20:22 +0200, Qrczak napisał(a):
>>>>>>>> Dnia 2014-05-11 13:53, obywatel Aicha uprzejmie donosi:
>>>>>>>>> W dniu 2014-04-30 16:42, Qrczak pisze:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Po zupie szparagowej czas na szparagi w sosie (prawie)holenderskim.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> U mnie, na razie, tylko zupa. Na razie, mam nadzieję.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Z ostatniego Palce lizać / splagiatowane z Kuchni (a może PL to już
>>>>>>>>> tylko odpadki z Kuchni):
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> http://palcelizac.gazeta.pl/palcelizac/56,110783,159
08799,Szafranowe_nalesniki_ze_szparagami,,3.html
>>>>>>>>
>>>>>>>> PL głównie oglądam. Te wyglądają ładnie (ską oni takie grube zielone
>>>>>>>> wzięli?), tylko że dla mnie samej dwa naleśniki robić trochę to perwersja.
>>>>>>>> Tartę szparagową dwa dni jadłam.
>>>>>>>
>>>>>>> Małej tarty nie umi?
>>>>>>> A szparagi to ja sama "obalam" dwupęczkowo. A mogę i więcej :-)
>>>>>>
>>>>>> Ja preferuję ŻP.
>>>>>
>>>>> Że co?
>>>>
>>>> Żryj Połowę
>>>
>>> Szparagów to akurat można się naż... ile dusza zmoże :-D
>>
>> W tarcie ze szparagami szparagi stanowią element istotny, liczny a mimo
>> to jednak nie jedyny.
>
> Bo to jest papranie i psucie szparagów. Szparagi jem głównie z wody. Z
> masełkiem - ale ileż tego masełka wyjdzie na te 2 pęczki :-)
Najmniej paprania jest przy spożywaniu na surowo.
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
|