Data: 2005-12-12 18:18:53
Temat: Re: Szpinak raz jeszcze
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <dnkcgg$8fk$1@sunflower.man.poznan.pl>,
Theli <p...@w...pl> wrote:
> batory napisał(a):
>
> > Bonduelle, ten w kartoniku jest okrutnie drogi.
>
> A to mnie zaskoczylas. Nie patrzylam nigdy na cene, niestety mrozonki
> maja to do sebie, ze nie da sie na nich nakleic ceny, a na szukanie jej
> na ladzie szkoda czasu :)
Oj, nie szkoda. Zdziwisz się jaki duże bywają różnice i to niezwiązane z
jakością.
>
> Ten akurat Bonduelle ma jeszcze te zalete, ze cala kostka jest
> podzielona na 3, wiec nie trzeba calosci od razu zuzywac.
>
> > Natomiast moim zdaniem każdy
> > w brykietach jest lepszy od każdego w desce.
>
> To prawda, te brykiety sa zazwyczaj ,,w sosie smietanowym'', czyli juz
> nieco doprawione.
Nie. Zwykle są normalne.
|