Data: 2005-12-12 19:04:57
Temat: Re: Szpinak raz jeszcze
Od: "Anet" <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-07E838.19185312122005@news.gazeta.pl...
> In article <dnkcgg$8fk$1@sunflower.man.poznan.pl>,
> Theli <p...@w...pl> wrote:
>
>> batory napisał(a):
>>
>> > Bonduelle, ten w kartoniku jest okrutnie drogi.
>>
>> A to mnie zaskoczylas. Nie patrzylam nigdy na cene, niestety mrozonki
>> maja to do sebie, ze nie da sie na nich nakleic ceny, a na szukanie jej
>> na ladzie szkoda czasu :)
>
> Oj, nie szkoda. Zdziwisz się jaki duże bywają różnice i to niezwiązane z
> jakością.
>
>>
>> Ten akurat Bonduelle ma jeszcze te zalete, ze cala kostka jest
>> podzielona na 3, wiec nie trzeba calosci od razu zuzywac.
>>
>> > Natomiast moim zdaniem każdy
>> > w brykietach jest lepszy od każdego w desce.
>>
>> To prawda, te brykiety sa zazwyczaj ,,w sosie smietanowym'', czyli juz
>> nieco doprawione.
>
> Nie. Zwykle są normalne.
Właśnie "zgłupiałam" czytając odpowiedź Władysława. Czy to możliwe, że ja
nie widzę wszystkiego co piszecie, bo odpowiedź nijak mi pasuje do
poprzedniej wypowiedzi. A ja chce wszystko.
Anet i "czarne dziury"
|