Data: 2016-09-06 16:16:10
Temat: Re: Tatar z kurczaka
Od: Animka <a...@t...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2016-09-06 o 14:58, Trybun pisze:
> W dniu 2016-08-21 o 22:44, Animka pisze:
>> W dniu 2016-08-21 o 11:09, Trybun pisze:
>>> W dniu 2016-07-21 o 11:23, s...@g...com pisze:
>>>> Próbował ktoś? Ma to sens?
>>>
>>>
>>> Próbowałem chyba ze wszystkiego, i jak dla mnie to żaden nie ma
>>> sensu. Raczej śmierć głodowa niż zażerane się ze smakiem surowym
>>> mięsem z czegokolwiek ono by nie było.
>>>
>> Moja siostra ciągle robi kotlety (trochę je tłucze tłuczkiem) z
>> tuszek kurczaka. Ja już na to nie mogę patrzeć. Wolę mielonego z
>> innego mięsa lub tradycyjnego schabowego. Nawet do chleba na kolację
>> lubię.
>>
>
> Jasne, dzisiejszy kurczak w Polsce to przeważnie KURCZAK tylko z
> nazwy. Pomyśleć że zupełnie nie tak dawno smakosze gotowali rosół z
> kurczaka.
>
Już nie pamiętam kiedy jadłam rosół z kury, chyba jako dzieciak.
--
animka
|