Data: 2013-05-01 01:18:40
Temat: Re: Tort bezowy.
Od: Fragile <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 30 Apr 2013 17:08:06 +0200, Ikselka napisał(a):
> Dnia Tue, 30 Apr 2013 11:44:20 +0200, Fragile napisał(a):
>
>> O dzięki Ci za te przepisy :) Trochę roboty przy tym jest, ale czego się
>> dla Męża nie robi :) No i okazja specjalna. Mam nadzieję, że zapał mi do
>> lipca nie minie... Wcześniej chyba jednak zrobię z raz próbę, żeby na
>> urodziny nie było wpadki.
>
> Roboty nie ma dużo, po prostu opis dałam długi - beze robi się sprawnie i
> szybko, pieczenie i suszenie to już samo, a ubicie śmietany to już po
> prostu chwilka. Maś krówkową podgrzać w mikrofalki oraz czekoladę można
> razem.
>
Może rzeczywiście zasugerowałam się długim opisem. W sumie najdłużej trwa
to suszenie bezy, a reszta ... pędzikiem :)
--
Pozdrawiam,
M.
|