« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Ivona Bagnowska" <i...@a...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Typy maki Date: Tue, 26 Mar 2002 20:35:32 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 18 Message-ID: <a7qi6d$lgl$1@news.tpi.pl> References: <a7qemh$rsm$1@news.tpi.pl> Reply-To: "Ivona Bagnowska" <i...@a...pl> NNTP-Posting-Host: pe77.warszawa.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1017170958 22037 213.25.211.77 (26 Mar 2002 19:29:18 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 26 Mar 2002 19:29:18 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:101945 Ukryj nagłówki Typ mąki i zawartość glutenu to są dwie różne rzeczy. |
Zobacz także