Data: 2004-01-04 22:10:22
Temat: Re: Vol-au-vent - jak to sie je ?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 4 Jan 2004 09:24:50 -0800, m...@w...pl (Gosia Z.)
wrote:
>Za tydzien mam elegancka impreze . Chcialabym podac vol-au-vent , wiem
>jak je zrobic ale przyznam sie , ze nie wiem , jak to sie je . Pomocy
>!
z wiekszzymi sie nie bilam, ale mniejsze sa takie na zab, w reke
i siup. znaczy do ust i po ptokach. jak wieksze to sie krusza i
ogolnie balagania. jak duze i na bardzo cieplo to na talerzyku
widelcem i nozem. zalezy potem z jakim nadzieniem, bo jesli
wieksze i z nadzieniem w postaci kurczaka w sosie gestym to
rekami nie da rady. znaczy moze nie dac rady.
a tak w ogole to nie lepiej podac cos sprawdzonego?
trys
K.T. - starannie opakowana
|