Data: 2017-05-18 20:39:34
Temat: Re: W kwestii sera.
Od: stefan <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-05-18 o 13:27, Ikselka pisze:
> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> stefan <s...@w...pl> wrote:
>>> W dniu 2017-05-18 o 11:45, Ikselka pisze:
>>>> Oczywiście tylko dla tych, którzy z braku wyboru muszą jeść sklepowe
>>>> barachło, ale jednak mimo to nie chcą żyć w nieświadomości:
>>>>
>>>> http://yadda.icm.edu.pl/yadda/element/bwmeta1.elemen
t.agro-93af4765-e0f1-4dbd-8448-c9798b173fe7/c/016_02
5_Aljewicz.pdf
>>>>
>>>
>>> A tutaj krótkie co nieco o jak najbardziej naturalnym serowarstwie i
>>> masarstwie. Smacznego!
>>> https://www.youtube.com/watch?v=GfzPzPkSX3s,
>>
>> Nie słyszałeś nigdy o kwarglach?!
>>
>
> Ani o casu marzu? O włoskim/sardyńskim/alpejskim itd. serze z robakami?
> https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Casu_marzu
>
Casu Narzu jadłem podczas rajzy po Sardynii. Mogę ci podrzucić fotki z
degustacji :)
Ołomunieckie też konsumuję i kupuję ilekroć tam zawitam.
pozdr
Stefan
|