Data: 2017-05-18 21:37:35
Temat: Re: W kwestii sera.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
stefan <s...@w...pl> wrote:
> W dniu 2017-05-18 o 13:27, Ikselka pisze:
>> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>>> stefan <s...@w...pl> wrote:
>>>> W dniu 2017-05-18 o 11:45, Ikselka pisze:
>>>>> Oczywiście tylko dla tych, którzy z braku wyboru muszą jeść sklepowe
>>>>> barachło, ale jednak mimo to nie chcą żyć w nieświadomości:
>>>>>
>>>>> http://yadda.icm.edu.pl/yadda/element/bwmeta1.elemen
t.agro-93af4765-e0f1-4dbd-8448-c9798b173fe7/c/016_02
5_Aljewicz.pdf
>>>>>
>>>>
>>>> A tutaj krótkie co nieco o jak najbardziej naturalnym serowarstwie i
>>>> masarstwie. Smacznego!
>>>> https://www.youtube.com/watch?v=GfzPzPkSX3s,
>>>
>>> Nie słyszałeś nigdy o kwarglach?!
>>>
>>
>> Ani o casu marzu? O włoskim/sardyńskim/alpejskim itd. serze z robakami?
Dzienks, chyba sobie oszczędzę :-)))
>> https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Casu_marzu
>>
> Casu Narzu jadłem podczas rajzy po Sardynii. Mogę ci podrzucić fotki z
> degustacji :)
> Ołomunieckie też konsumuję i kupuję ilekroć tam zawitam.
Smacznego :-))
--
XL "Ogródek, figi, trochę sera - a do tego trzech lub czterech
przyjaciół. Oto luksus według Epikura." F. Nietzsche
|