Data: 2010-10-19 11:00:24
Temat: Re: Weekendowe smakołyki.
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2010-10-19 12:32, Ikselka pisze:
> Dnia Tue, 19 Oct 2010 12:18:36 +0200, medea napisał(a):
>
>> W dniu 2010-10-19 12:09, Ikselka pisze:
>>
>>> Powiedz to tej pani, która mówi:
>>>
>>> "Dla mnie polskie pyzy są "tylko", tak samo pierogi z
>>> mięsem - nie umiem się przyzwyczaić do farszu z gotowanego mięsa. Jadłam
>>> już
>>> różne pierogi, w tym takie nad którymi wszyscy się rozpływali z zachwytu,
>>> ale dalej to były tylko pierogi z gotowanym mięsem."
>>
>> No przecież to jest TYLKO kwestia gustu.
>> Ja o wiele bardziej lubię pierogi z gotowanym farszem.
>>
>> Ewa
>
> Ech... Szkoda słow, gadał dziad do obrazu.
To Tobie brak bezstronności. Dla Bożeny polskie są TYLKO, ponieważ nie
lubi gotowanego farszu, a nie dlatego, że SĄ polskie. Czy to naprawdę
tak trudno zrozumieć?
Ewa
|