Data: 2010-10-19 11:07:28
Temat: Re: Weekendowe smakołyki.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 19 Oct 2010 13:00:24 +0200, medea napisał(a):
> W dniu 2010-10-19 12:32, Ikselka pisze:
>> Dnia Tue, 19 Oct 2010 12:18:36 +0200, medea napisał(a):
>>
>>> W dniu 2010-10-19 12:09, Ikselka pisze:
>>>
>>>> Powiedz to tej pani, która mówi:
>>>>
>>>> "Dla mnie polskie pyzy są "tylko", tak samo pierogi z
>>>> mięsem - nie umiem się przyzwyczaić do farszu z gotowanego mięsa. Jadłam
>>>> już
>>>> różne pierogi, w tym takie nad którymi wszyscy się rozpływali z zachwytu,
>>>> ale dalej to były tylko pierogi z gotowanym mięsem."
>>>
>>> No przecież to jest TYLKO kwestia gustu.
>>> Ja o wiele bardziej lubię pierogi z gotowanym farszem.
>>>
>>> Ewa
>>
>> Ech... Szkoda słow, gadał dziad do obrazu.
>
> To Tobie brak bezstronności. Dla Bożeny polskie są TYLKO, ponieważ nie
> lubi gotowanego farszu, a nie dlatego, że SĄ polskie. Czy to naprawdę
> tak trudno zrozumieć?
>
Każdy rozumie jak chce. Istnieje jeszcze delikatność i wyczucie, ale cóż,
muszę pewnie "walnąć" o "tylko żydowskiej macy", bo wolę polski chleb...
|