Data: 2010-10-19 11:01:57
Temat: Re: Weekendowe smakołyki.
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka wrote:
> Dnia Tue, 19 Oct 2010 12:36:36 +0200, krys napisał(a):
>
>> Być może dla podkreślenia ich pochodzenia.
>
> Gdybym napisała tutaj "tylko żydowska maca" - dopiero by tu zawrzało!
> Ale "tylko polskie pyzy" to zwykłą niefortunność...
Serio? Ale ta maca musiałaby być z krwi niemowląt.
Panslavista ciągle ma jakieś "ale" i nie wrze...
>
>
>> I innej techniki wytwarzania.
>> Doszukujesz się zamachu tam, gdzie jest co najwyżej niefortunne
>> sformułowanie.
>
> Ależ skąd - to tylko litewska pycha... upss... pyza.
Jak litewska - to cepelin(a).
J.
EOT.
|