Data: 2005-11-29 15:20:30
Temat: Re: Winko do rolad
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "ZYHUS" <k...@...internecie.invalid> napisał w wiadomości
news:1urtaavdj81rm$.dlg@3nt.pl...
> W kuchni pracuje od kilkunastu lat i moge tylko powiedziec tyle, ze do
> dzisiaj - zaznaczam nie ze wzgledow finansowych - wiele kuchni uzywa wina
> Sophia. W/w wino doskonale nadaje sie do potraw z racji tego, ze ma slaby
> aromat przez co nie potrzebuje długotrwalego wygotowania.
To po co wlewać wino, jesli jego zaletą jest znikomy aromat?? Dotąd
uważałem, ze wlewa się wino, nie wodę, ze względu na smak i zapach.
A Sophia tak czy owak śmierdzi, przynajmniej ta najtańsza. Smierdzi octem.
DJD
|