Data: 2002-11-17 12:25:05
Temat: Re: Zupa grzybowa
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
> >dlaczego grzyby na masle???
> >Trys
> >
> >Bo jesli nie na bazie rosolu, to musza byc na masle - chodzi o delikatny tluszcz.
> >
> >A swoja droga, to ja nie rozumiem jak mozna bylo tak marnowac grzyby, zeby one
plywaly w zupie.
> >Barbara
> >-
>
> Boj sie Boga!!! i co ja bym miala do jedzneia po marchewce, soku
> zupim i kartoflach, no co? ;)))
> Trys
Pusty, z cieniutkiej, cmielowskiej porcelany, talerz... ale nie tyle do jedzenia ile
do ogladania :-)
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.419 / Virus Database: 235 - Release Date: 2002.11.13
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|