Data: 2003-01-30 16:56:23
Temat: Re: Zupa pieczarkowa
Od: "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:b1bk2n$7g4$1@news.tpi.pl...
> Jak ugotowac zupe pieczarkowa ale taka na max aromatyczna i zeby bylo
> czuc ze sie je wlasnie pieczarkowa a nie wygotowane czarne wiorki
> grzybow w wodzie?
Zrobic wywar z warzyw, jakiejs kosci z miesem, zeberek, skrzydelek
warzywa pokroic w kostke, marchew, ziemniaki
pieczarki pokroic w dosc grube paski, w zaleznosci od aromatu i smaku, jaki
chce sie uzyskac, dodawac pieczarek
doprawic do smaku, zawsze robie na oko, a zupa wychodzi wysmienita,
prawdziwie peczarkowa, na koniec zaprawic lekko smietana
Marta
|