« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsfee d.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mai l From: drzewko <d...@b...net> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Zupa pieczarkowa Date: Thu, 30 Jan 2003 20:08:26 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 11 Message-ID: <3...@b...net> References: <b1bk2n$7g4$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: serwer.biezanow.net Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.tpi.pl 1043953422 2521 80.48.244.130 (30 Jan 2003 19:03:42 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 30 Jan 2003 19:03:42 +0000 (UTC) X-Accept-Language: en-us, en User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.0.2) Gecko/20021120 Netscape/7.01 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:144809 Ukryj nagłówki Namoczyc grzybki suszone w zimnej wodzie na pare godzin. Do gotujacego |
Zobacz także