Data: 2002-05-14 08:18:27
Temat: Re: Zupka cytrynowa - kurczak (P)
Od: "Agusiek" <A...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > Hmm... masłem nie próbowałam bo za szybko się pali, a oliwą nie
zastepować
> > bo nie wyjdzie sos !!
> Dlaczego z oliwą nie wyjdzie?
Nie wiem, rozdziela się i zamiast ładnego zawiesistego sosu robi się nie
powiem co.....
Buu..margaryna tak śmierdzi i niedobrze
> smakuje:(
Hmm.... ja zawsze używam Kasi, nie jest tak źle..... może to ta cytryna?
>
> > To popieram, jak mam czas modyfikuję, jeśli nie to leci Delikat, sęk w
tym
> > że kurczak nei moze "złapać" zbyt intensywnego aromatu przypraw tylko
> > przesiąknąć cytrnką, to nadaje mu bardzo delikatny i orzeźwiający smak.
> Jeszcze lepiej przesiąka limonkami, tylko one droższe są.
O! Nie próbowałam, fajny pomysł, a na jedna limonkę mogę się zruinować :))
Dzięki :))
Aga
|