Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia befsztyk Re: befsztyk

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: befsztyk

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!bignews.mediaways.net!newsfeed.ision.net!ision!cpk-news-hub1.
bbnplanet.com!news.gtei.net!news.maxwell.syr.edu!nntp2.deja.com!nnrp1.deja.com!
not-for-mail
From: trastevere <j...@m...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: befsztyk
Date: Mon, 11 Sep 2000 11:41:34 GMT
Organization: Deja.com - Before you buy.
Lines: 23
Message-ID: <8pigdb$1lr$1@nnrp1.deja.com>
References: <8p143d$l2$1@sunsite.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: 206.47.244.93
X-Article-Creation-Date: Mon Sep 11 11:41:34 2000 GMT
X-Http-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows 98)
X-Http-Proxy: HTTP/1.1 cblm[0A000002] (Traffic-Server/3.0.7 [uScMs f p eN:t cCMi p s
]), 1.1 x71.deja.com:80 (Squid/1.1.22) for client 206.47.244.93
X-MyDeja-Info: XMYDJUIDjeremiaszek
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:33709
Ukryj nagłówki

In article <8p143d$l2$1@sunsite.icm.edu.pl>,
"andrzej" <n...@p...onet.pl> wrote:
> trochę stare, ale dla mnie wciąż nowe.
> jak zrobić dobry befsztyk, by nie był gumowaty.
> ostatnio wyszło mi gorzej niż kiedykolwiek chociaż postępowałem
zgodnie z
> teorią
> pozdrowienia dla łasuchów - Andrzej
>
Czesc,
ja moj befsztyk przyrzadzam wlasnie na soli. Na dobrze rozgrzana
patelnie(oczywiscie nie teflonawa)
wysypuje odrobine gruboziarnistej soli, nastepnie czekam jakies kilka
minut i wtedy klade osuszone wczesniej mieso na rozgrzana sol.Po
minucie przewracam, (juz nie dodaje soli) i danie gotowe. Na talerzu
dodaje do miesa odrobine oliwy z oliwek i soku z cytryny.
Jest to befsztyk dosc krwisty ale napewno nie gumowaty.
pozdrawiam
trastevere


Sent via Deja.com http://www.deja.com/
Before you buy.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.09 Ula
12.09 F.
12.09 Ula
13.09 F.
14.09 Pysk
14.09 Agnieszka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6