Data: 2002-03-09 19:16:20
Temat: Re: befsztyk-prosze o rady
Od: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "MechaGodzilla" <m...@n...pl.NOSPAM> napisał w wiadomości
news:a6dltn$cn6$1@news.tpi.pl...
> wiec jak mam to siekane COS zrobic.
Rumsztyk:
Mięso obrać z błon, pokroić w poprzek włókien, pobić tłuczkiem lub nożem
na plastry 1-1,5 cm grubości, formując nożem owalny kształt. Popieprzyć,
pomączyć, smażyć na ostrym ogniu na dobrze rozgrzanym tłuszczu po parę
minut z każdej strony (aż się zrobi taka fajna skórka). Najsmczniej
podać do tego zaszkloną cebulę i frytki.
--
Konrad J. Brywczyński Riding on a unicorn
k...@b...tk Stranded in my mind
www.brywczynski.tk Electric raven met me there
UIN:27412398 To see what we could find
|