Data: 2015-12-09 10:25:07
Temat: Re:bezy
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Chiron" <c...@o...pl> Wrote in message:
> Napiszę krótko- chciałem się popisać- i zrobić bezy. Wydawały mi się proste-
> dla początkującego. Robiłem 2 razy- różne przepisy- i za każdym razem
> wychodzi coś....na kształt i smak naleśnika. Nie dość, że to opada (mimo, że
> całą noc nie otwierałem piekarnika)- to jeszcze jest mokre w środku. Macie
> może pomysł, co robię źle? Piekarnik na 140 stopni- po odpowiednim czasie
> nie otwieram go, tylko czekam kilka godzin.
> http://wypiekizpasja.blox.pl/2011/10/Bezy-przepis-po
dstawowy.html
>
> drugi przepis był podobny. W tym są porady- ale i tak nie wyszło :-(
Wygląda na to, że Ewa ma rację. Poza tym - czy aby dałeś na pewno
tyle cukru, co w przepisie? Kiedyś nie chciałam wierzyć, że aż
tyle go trzeba i zmniejszałam ilość, otrzymując placuszki
:-D
--
XL
----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/
|