Data: 2004-05-22 21:46:14
Temat: Re: ciekawy obiad-zjadlam
Od: Evunia <j...@s...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
22 May 2004 23:39:36 +0200, na pl.rec.kuchnia, Monika Zarczuk napisał(a):
> myślę, że te ziemniai można też usmażyć jak frytki na głębokim tłuszczu, o
> ile nie sądzisz, że to będzie za ciężkie.
E, tam, za ciężkie czy nie, żyje się raz ;) Zobaczę jutro, co ostatecznie z
tymi ziemniakami wymodzę, pewnie będzie zależało od humoru i zapału do
twórczości kulinarnej :)
> Napisz koniecznie jak ci to
> wszystko wyszło.
Trzymaj kciuki, żeby w ogóle wyszło, bo ze mnie to taki "niedzielny"
kucharz :D
> Smacznego
Dziękuję :)
I kolorowych snów. Grupa już przysypia, tylko my jeszcze, marki nocne,
hałasujemy... Dobranoc :)
--
Eva Sheers
|