Data: 2004-05-22 21:39:36
Temat: Re: ciekawy obiad-zjadlam
Od: z...@o...pl (Monika Zarczuk)
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> Dzięki wielkie ;) Właśnie na jutro przewidziałam pierś kurczaka i
> pieczarki. Mam też żółty ser i fasolkę. Nie miałam pomysłu, jak tę pierś
> zrobić trochę inaczej, niż na ogół, więc teraz już wiem ;) Zrobię coś
> podobnego do tego, o czym piszesz ! :) Obawiam się tylko, że ziemniaki
mogą
> mi nie wyjść, jak powinny, więc chyba zrobię z wody, tradycyjnie :]
> Bo nie wiem np. czy zapiekać je surowe, czy podgotowane. Jakoś problem mam
> z zapiekaniem ziemniaków zawsze ;)
>
>
> --
> Eva Sheers
>
myślę, że te ziemniai można też usmażyć jak frytki na głębokim tłuszczu, o
ile nie sądzisz, że to będzie za ciężkie. Napisz koniecznie jak ci to
wszystko wyszło.
Smacznego
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|