« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news .tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Kama" <m...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: coś z beszamelem Date: Wed, 18 Aug 2004 15:40:21 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 8 Message-ID: <cfvm5f$lm9$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <cfvg6i$706$1@news.onet.pl> <cfvhov$k7$1@atlantis.news.tpi.pl> <cfvio7$neq$1@news.onet.pl> <cfvl4v$c63$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pa82.wagrowiec.sdi.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1092836335 22217 217.97.19.82 (18 Aug 2004 13:38:55 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 18 Aug 2004 13:38:55 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:211575 Ukryj nagłówki Kilo mięsa smażymy na patelni doprawiamy solą pieprzem, tymiankiem i |
Zobacz także