Data: 2010-05-08 17:28:36
Temat: Re: cytrynówka ze skórek - jak?
Od: "kogutek" <k...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Dnia Sat, 08 May 2010 17:22:34 +0200, kogutek napisał(a):
>
> >> On 7 Maj, 22:49, "kogutek" <k...@o...pl> wrote:
> >>
> >>> Za komuny pomarancze byly suche w srodku bo
> >>> z nich sok wyciagali.
> >>
> >> Takiej teorii to jeszcze nie słyszałam. Serio tak myślisz, czy nie
> >> dopatrzyłam się sarkazmu?
> >>
> >> Ania
> > Każda epoka ma swoich głupców. Za późnego Gomółki i wczesnego Gierka głupi
> > ludzie dali by się pokroić w kawałki że komuna odsysa sok z pomarańczy. Dzisiaj
> > inni,, ale tak samo głupi, nawijają że konserwanty to trucizna. Ktoś policzył że
> > trzeba wypić 8 milionów butelek cytrynówki żeby zaszkodziło. Pomylił się. Z 99%
> > konserwantów się zwyczajnie wysikuje. Wychodzi ze trzeba zjeść ze 100 ton
> > pomarańczy albo cytryn żeby po 30 latach zachorować od środków konserwujących
> > cytrusy. 3000 kilo rocznie to 8 kilo codziennie. Można być jebniętym. Ale żeby
> > do tego stopnia.
>
> No to jedz.
>
Wanie zjadłem pomarańcze i zabieram się za banana. I żyję. Cud jakiś. Za to Ty
nie jedz swoich wędzonek. Bo to trucizna pierwszej klasy.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|