Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia do Magdaleny Bassett - makaron? Re: do Magdaleny Bassett - makaron?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: do Magdaleny Bassett - makaron?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe
ed00.sul.t-online.de!t-online.de!feeder.news-service.com!216.196.110.148.MISMAT
CH!border1.nntp.ams.giganews.com!nntp.giganews.com!feeder1.cambrium.nl!feed.twe
aknews.nl!138.199.65.86.MISMATCH!sn-xt-ams-06!sn-xt-ams-03!sn-ams!sn-feed-ams-0
2!sn-ams!sn-feed-ams-03!sn-post-ams-02!sn-post-sjc-01!supernews.com!corp.supern
ews.com!not-for-mail
From: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: do Magdaleny Bassett - makaron?
Date: Sat, 21 Apr 2007 11:29:02 -0700
Organization: Posted via Supernews, http://www.supernews.com
Message-ID: <1...@c...supernews.com>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.7.2)
Gecko/20040804 Netscape/7.2
X-Accept-Language: en-us, en
MIME-Version: 1.0
References: <f08igc$hab$1@opal.icpnet.pl> <1...@c...supernews.com>
<f09mf4$g62$1@opal.icpnet.pl> <1...@c...supernews.com>
<f0dk5e$t58$1@opal.icpnet.pl>
In-Reply-To: <f0dk5e$t58$1@opal.icpnet.pl>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Complaints-To: a...@s...com
Lines: 21
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:295386
Ukryj nagłówki

Barbara K. wrote:


> Dzięki wielkie. Wypróbuję na pewno. Używam tej maszynki i jestem bardzo
> zadowolona. Ciasto na pierogi zawsze przekręcam po kolei kilka razy przez nr
> 1 potem ewentualnie 2 aż dochodzę do nr 5.
> Pozdrawiam
> Barbara i Marysia (11.10.2006)
>
>
Ja tez tak robie, jest latwiej, niz dlugo wyrabiac. Ale jak mam wiecej
czasu, to wyrabiam cisto troche, przykrywam wilgotna sciereczka, i po
pol godzinie znow wyrabiam. WteJst wtedy elastyczniejsze.

Ja lubie makaron dosc konkretny, wiec koncze na nr. 4, a faworki robie
do nr. 5. Ciasto na lasagne tez robie tylko do nr. 4. Jeszcze nie
probowalam, ale czytalam gdzies, ze mozna robic rowniez ciasto
francuskie. Choc trudno sobie wyobrazic, co by sie dzialo z tym
wylazacym maslem. Moze cienko smarowac, i przewijac kilkanascie razy?

MB

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
21.04 Barbara K.
21.04 Magdalena Bassett
22.04 Barbara K.
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?