Data: 2010-10-07 20:56:31
Temat: Re: grill wędzarnia
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 7 Oct 2010 14:15:32 +0200, Misiek napisał(a):
> sratatata...
> Wedzilo sie, wedzi i bedzie wedzic wlasnie takimi sposobami o jakich mowie
> ja, pisze panslavista...
> i tego nie zmienisz chocbys nas nazywal niewiadomo jak.
> 90% wedzarn robionych dpomowymi sposobami stawianych w ogrodkach dzialkowych
> przy altankach jest wlasnie takich konstrukcji o jakich piszemy. Rownie
> dobrze mozesz powiedziec ze miesa pieczone na grillu to same kancerogenne
> zwiazki... A za to jakie smaczne :-)
> Wiec Tomku nie sluchaj kogutka ktory sie a choinki urwal i ma za duzo kasy z
> malo rozumku w swojej czaszeczce :-).
> On nawet nie slyszal o wedzeniu w niskich temperaturach wlasnie w dymie (300
> stopni... mozna i tak tylko po co?)
> Wielu rzeczy jeszcze musi sie biedaczek nauczyc i (przynajmniej probowac,
> chociaz kiepsko mu to idzie) zrozumiec :-P
Dokładnie :-)
|