Data: 2003-02-24 14:10:38
Temat: Re: imbir - pytanko
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 24 Feb 2003 15:50:21 +0100, "Danka"
<d...@p...onet.pl> wrote:
>> mowisz o proszku czy swiezym?
>
>proszku
>
>wiem, ze swiezy to cudo kulinarne, bo sama uwielbiam (nawet w plasterkach na
>kanapce), ale gdy go nie mam, to uzywam proszku. I zauwazylam, ze czasem
>moje potrawy z nim staja sie gorzkie i nie wiem dlaczego.
>
>Danka
>
imbir moze byc nadgryziony zebem czasu....jak swiezy to trzymaj
szczelnie zamkniety i chyba w cieniu. w plasterkach mowisz? o
matko-corko...i nie przepala? ;))
mysle, ze z imbirem to jak ktos napisal - jak z papryka slodka,
nei smaz, bo gorzknieje, albo najlepiej dosypywac na samym koncu
duszeni, ale wsytarczajaco dlugo, zeby "zadzialal"
pierz
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|