Data: 2002-10-06 21:10:36
Temat: Re: jablka "gwozdziowane"
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 06 Oct 2002 22:11:21 +0200, waldemar z domu
<w...@t...de> wrote:
>Magdalena Bassett:
>>> Ja tam wola?bym farbowane oliwki od gwo?dzi w jab?kach, ale jak komu
>>> smakuje, to nie mam z tym problemu. Tylko bierz gwo?dzie bez niklu i
>>> chromu, bo mo?esz sobie zaszkodzi?. Aha, trzeba je te? wyci?gn?? przed
>>> zjedzeniem, inaczej grozi to powa?nym okaleczeniem prze?yku i ?o??dka.
>>>
>>> Waldek
>>
>>
>> Nie mowiac o sztucznej szczece....
>>
>> A, panie profesorze, mogom byc sruby?
>
>mogom, ale ino ze stali nierdzewnej. By?dzie od razu trochie chromu, a ten
>to podobno na odchudzanie jest dobry.
>Zwyk?e ?rubska s? niklowane, a to algierycznie dzia?a.
>
>Waldek
>PS
>b??dy ortograficzne zamierzone
jakie bledy??? muhahahahaha
Trys, co szrubek nie jadal ani nie jada, za to sciany lizal
zawziecie. zdrapywal tez. I jadl. meraz mu minelo. woli kwiatki z
rabatki (nasturcje, fiolki, etcetera)
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|