« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!poznan.rmf.pl!news.man.poznan.pl!newsfeed.g azeta.pl!opal.futuro.pl!not-for-mail From: "Kinga Macyszyn" <k...@b...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak doprawic żurek z torebki aby pozbyc sie tego smaku :/ Date: Mon, 5 Jan 2004 12:27:04 +0100 Organization: Pro Futuro Lines: 11 Message-ID: <btbhm4$c5c$1@opal.futuro.pl> References: <btbgrl$bj5$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 62.233.238.11 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: opal.futuro.pl 1073302020 12460 62.233.238.11 (5 Jan 2004 11:27:00 GMT) X-Complaints-To: u...@f...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 5 Jan 2004 11:27:00 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:185507 Ukryj nagłówki Polecam jednak mimo wszystko gotowe zakwasy z butelki - IMHO chyba mniej |
Zobacz także