« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.icp.pl!news.icp.pl!not-for- From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak przyprawić szynkę gotowaną albo pieczoną? Date: Tue, 27 Mar 2007 22:19:59 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 12 Message-ID: <eubub4$5fv$1@opal.icpnet.pl> References: <eu8qbo$jqd$1@opal.icpnet.pl> <4...@n...home.net.pl> <euaf3u$tan$1@opal.icpnet.pl> <4...@n...home.net.pl> <euaj06$ifq$1@nemesis.news.tpi.pl> <eual1g$2na$1@opal.icpnet.pl> <eubr38$mum$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 85.221.129.28 X-Trace: opal.icpnet.pl 1175026852 5631 85.221.129.28 (27 Mar 2007 20:20:52 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 27 Mar 2007 20:20:52 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:294043 Ukryj nagłówki > To był żart jak kompaktowac w ciasnej przestrzeni. |
Zobacz także