Data: 2003-03-16 01:23:04
Temat: Re: jak robicie.....
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uz.ytkownik Krysia Thompson napisa?:
> ale majac w rekach obu oba korzenie to od razu widac (i czuc,
> ktore pietrucha a ktore pasternak - nota bene, cudny pieczony lub
> smazony w plastrach wzdluz lub w poprzek. czasem do masla/oliwy
> na koncu daje odrobine miodu
>
>
> Pierzu - amator pasternaku
> K.T. - starannie opakowana
Tak zwyczajnie obrany smazysz na patelni? Pytam bo zawsze mam tego
mnostwo bo wyjatkowo dobrze rosnie na dzialce :-)Zazwyczaj uzywalam tego
jako dodatek do salatek i zup. I nic wiecej bo nie mam pojecia co z tym
robic.
------------------------------
walkie! - GG: 411958
w...@w...net.pl
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet za;b bywa wstawiony
|