Data: 2003-06-15 12:35:40
Temat: Re: jakie zioła?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 15 Jun 2003 13:47:47 +0200, "Adam" <k...@g...pl>
wrote:
>> Jakich ziół sie używa do pomidorów z mozarellą?
>> Pozdrawiam,
>> Asia
>>
>
>Ja używam tylko bazylii. DUŻO i świeżej a nie suszonej! Kładę na półmisku na
>przemian plaster pomidora, plaster parmezanu i duży listek bazylii itd.
>Wszystko oblewam cieniutką strużką dobrej oliwy. Ostatnio używam oliwy o
>smaku bazylii. Polecam - Super!
>Adam
czy aby na pewno parmezanu? plaster to by mi kubki smakowe
wycisnal do suchego ;)) nie mowiac juz o portfelu tez
wyciuesnietym do sucha przez wielki kawall parmezanu...a o zebach
pomyslales????
poza tym parmezan, bedacy bardzo suchym serem, nie lubi byc
krojony w plastry, mozna go heblowac za to
Pierzu, co wie ze chodzilo o m. ;)))
K.T. - starannie opakowana
|