Data: 2001-01-22 18:56:18
Temat: Re: jeszcze cos z kapusty pekinskiej
Od: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magda Rzepka wrote:
>
> Hej.
> Kapusty tej mozna uzyc zamiast kapusty bialej do golabkow. Wychodza
> znakomite. Na wiosne, kiedy biala kapustka jest mniej smaczna zawsze
> robie z pekinskiej golabki. Bywa, ze wtedy faszeruje ryzem z pieczarkami
> a nie z miesem :)
> Pozdrowki, M.
a nie jest za krucha/delikatna? nie rozpada sie? nie lamie?
swoja droga fajny pomysl :)
a co do pieczarek to tez musze sprobowac - znaczy moja mama ;p - do tej
pory zawsze robila z granulatem sojowym.
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|