Data: 2012-06-12 07:23:59
Temat: Re: kEczAp
Od: "Nixe" <n...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:fpiwcfideaab$.1jibc6w4lu7u0.dlg@40tude.net...
> Dnia Mon, 11 Jun 2012 08:34:13 +0200, Nixe napisał(a):
>
>> "lamia" <l...@p...pl> napisał w wiadomości
>> news:jr2uon$qsm$1@node2.news.atman.pl...
>>
>>> Toteż zastanawia mnie, jakim cudem ( - cudem chemii oczywiście)
>>> rozpoczęty
>>> ketchup mógł stać ROK i nie mieć żandych znaków mieszkańców czy zpesucia
>>> (i pięknie pachnieć - jak świeżutki).
>>
>> Podobnie jak powidła śliwkowe mojej mamy.
>> O kapuście kiszonej nie wspominając.
>> Ileż tam musi być chemii ...
>>
>
> Chcesz powiedzieć, że NAPOCZĘTE powidła czy kapusta się nie psują? -
> ojjj....
No jakoś nie.
Może dlatego, że nie wsadzamy tam naszych dziobów ani oblizanych sztućców?
N.
|