Data: 2007-12-19 08:13:44
Temat: Re: kotlety mielone z boczniakow
Od: Krystyna Chiger <k...@h...people.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Bbjk wrote:
(...)
> Spotkałam się z kotletami z kapeluszy suszonych grzybów (prawdziwków),
> ale w całości - moczone w mleku przez noc, potem obgotowane, panierowane
> i smażone. Ciekawa jestem, jakby spisał się kapelusz boczniakowy w roli
> kotleta, może podobnie do kani. Pewnie spróbuję.
To robiłam, doskonałe są. Oczywiście bez moczenia i obgotowania.
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
|