| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!news.internetia.pl!ne wsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Ikselka <i...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy Date: Fri, 02 Nov 2007 18:22:42 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 23 Message-ID: <fgfmin$6r3$2@atlantis.news.tpi.pl> References: <fgfdar$eb8$1@nemesis.news.tpi.pl> <fgfj9g$p91$2@atlantis.news.tpi.pl> <w...@n...gazeta.pl> <fgfk2q$smo$1@atlantis.news.tpi.pl> <n...@k...net> Reply-To: i...@p...onet.pl NNTP-Posting-Host: bna61.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1194024343 7011 83.28.246.61 (2 Nov 2007 17:25:43 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Nov 2007 17:25:43 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 2.0.0.6 (Windows/20070728) In-Reply-To: <n...@k...net> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:304920 Ukryj nagłówki Konrad Kosmowski pisze: | |
Zobacz także