Data: 2007-11-02 17:19:49
Temat: Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los pisze:
> In article <fgfk2q$smo$1@atlantis.news.tpi.pl>,
> Ikselka <i...@p...onet.pl> wrote:
>
>> Wladyslaw Los pisze:
>>> In article <fgfj9g$p91$2@atlantis.news.tpi.pl>,
>>> Ikselka <i...@p...onet.pl> wrote:
>>>
>>>> iko pisze:
>>>>> Witam
>>>>> Jak sprawic by mieso gulaszowe bylo bardziej kruche,
>>>>> mniej niktowate, jakos w restauracjach sie to kucharzom udaje a mi nie ,
>>>>> podpowiedzcie prosze od czego to zalezy ?
>>>>>
>>>>> Dzieki piekne
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>> Wymieszać z przyprawami, wódką (ok. 100 ml) i solą lub sosem sojowym -
>>>> potrzymać w tym godzinę przed duszeniem.
>>>> Chiński sposób.
>>> Od kiedy to Chińczycy są ekspertami od gulaszu?
>>>
>>> Władysław
>>>
>> Nie od gulaszu, Władysławie, ale od miękkiego mięsa :-)
>
> W gulaszu? Naucz się czytać ze zrozumieniem. EOT
>
> Władysław
>
Uparty jak łoś.
Nie chcesz, to nie jedz - znasz kawał o ptaszku?
"Ta niech nie ji!"
--
XL wiosenna
|