Data: 2007-11-02 17:10:20
Temat: Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <fgfk2q$smo$1@atlantis.news.tpi.pl>,
Ikselka <i...@p...onet.pl> wrote:
> Wladyslaw Los pisze:
> > In article <fgfj9g$p91$2@atlantis.news.tpi.pl>,
> > Ikselka <i...@p...onet.pl> wrote:
> >
> >> iko pisze:
> >>> Witam
> >>> Jak sprawic by mieso gulaszowe bylo bardziej kruche,
> >>> mniej niktowate, jakos w restauracjach sie to kucharzom udaje a mi nie ,
> >>> podpowiedzcie prosze od czego to zalezy ?
> >>>
> >>> Dzieki piekne
> >>>
> >>>
> >>>
> >> Wymieszać z przyprawami, wódką (ok. 100 ml) i solą lub sosem sojowym -
> >> potrzymać w tym godzinę przed duszeniem.
> >> Chiński sposób.
> >
> > Od kiedy to Chińczycy są ekspertami od gulaszu?
> >
> > Władysław
> >
>
> Nie od gulaszu, Władysławie, ale od miękkiego mięsa :-)
W gulaszu? Naucz się czytać ze zrozumieniem. EOT
Władysław
--
Najgorszą radą, jaką można udzielić większości ludzi jest: bądź sobą.
|