| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!wlalos From: Wladyslaw Los <w...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy Date: Fri, 02 Nov 2007 18:10:20 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 34 Message-ID: <w...@n...gazeta.pl> References: <fgfdar$eb8$1@nemesis.news.tpi.pl> <fgfj9g$p91$2@atlantis.news.tpi.pl> <w...@n...gazeta.pl> <fgfk2q$smo$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: ge-r1-atm.ptim.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1194023420 29526 194.169.228.3 (2 Nov 2007 17:10:20 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Nov 2007 17:10:20 +0000 (UTC) X-User: wlalos User-Agent: MT-NewsWatcher/3.5.2 (PPC Mac OS X) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:304917 Ukryj nagłówki In article <fgfk2q$smo$1@atlantis.news.tpi.pl>, | |
Zobacz także