Data: 2005-06-27 18:27:06
Temat: Re: kuchnia matki karmiacej?
Od: Magdalena Bassett <m...@o...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marcin E. Hamerla wrote:
> Magdalena Bassett napisal(a):
>
>
>>Marcin E. Hamerla wrote:
>>
>>>A ja w piatek kupilem burgul i zastosowalem prosciutki przepis z
>>>ksiazki 'Kuchnia arabska". Bardzo przyzwoity dodatek do drugiego
>>>wyszedl.
>>>
>>
>>Ja robie tak:
>>
>>Gotuje burghul w wodzie z dodatkiem soli, az miekki, do przestygnietego
>>dodaje troche octu, szczypte cukru, pieprz, garsc posiekanej pietruszki,
>>i ogorek pokrojony w kostke. Po wymieszaniu odstawiam na 10-15 minut,
>>mieszam i doprawiam jeszcze raz, jesli trzeba.
>
>
> Pietruszka !! Apage !!!!
>
Czemu? ale jesli nie lubisz, to koperek tez doskonale pasuje.
MB
|