Data: 2005-06-28 09:45:23
Temat: Re: kuchnia matki karmiacej?
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett napisal(a):
>>>Gotuje burghul w wodzie z dodatkiem soli, az miekki, do przestygnietego
>>>dodaje troche octu, szczypte cukru, pieprz, garsc posiekanej pietruszki,
>>>i ogorek pokrojony w kostke. Po wymieszaniu odstawiam na 10-15 minut,
>>>mieszam i doprawiam jeszcze raz, jesli trzeba.
>>
>>
>> Pietruszka !! Apage !!!!
>
>Czemu? ale jesli nie lubisz, to koperek tez doskonale pasuje.
Do pietruszki? A i owszem. Apage po raz wtory ;--)
Jakos od dziecka palam nienawiscia do pietruszki i koperku. Co jest
szczegolnie przykre gdy w restauracji zamowie jakas potrawe, a ona
posypana pietruszka lub koperkiem.
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
|