Data: 2006-09-28 11:39:21
Temat: Re: lekki sernik - jak?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> wrote in message
news:efgbps$fsn$1@opal.icpnet.pl...
>> Zerkij na ten przepis - Sernik puszek
>> http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis13895.html
>
> Dzięki za pomysł. Tylko w nim niestety jest mąka ziemniaczana pod postacią
> budyniu... Oj, chyba będę musiała poeksperymentować, ale pewnie kiedyś go
> wypróbuję.
>
> Pozdrawiamy
> Barbara i Maleńka
Przecież ta mąka nie zagraża Maleństwu i opakowaniu... ;-P))
W razie potrzeby kup krochmal kukurydziany - doskonale zastąpi dodając
koloru...
|