Data: 2001-10-06 18:46:26
Temat: Re: maslo orzechowe
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 6 Oct 2001 19:54:11 +0200, "iza" <i...@h...pl> wrote:
>Witam wszystkich!
>
>Mam ogromny problem....mojemu synowi, ktory uwielbia do bulek Nutelle..
>kupilam maslo orzechowe z duzymi kawalkami orzechow.
>I problem w tym ze mu to nie smakuje.. :)
>Nikt w domu tego nie zje.. bo reszta rodziny woli tradycyjne kanapki:
>salata, ser zolty, szynka, ser bialy, pomidor itp....
>Poradzcie mi prosze co zrobic z pol kilogramowym sloikiem masla
>orzechowego...
>
West African Groundnut Stew
mieso - dowolne, w male kawalki
jarzyny rozmaite, pociachane
duzo pomidorow zywych albo puszka pomidorow w zalewie
maslo orzechowe
sol, pieprz
wszystko wwalic do naczynia zaroodp. szczelnie przykryc - mozna
zrobic walek z ciasta (woda i maka) i tym walkiem zalepic szpary
miedzy nazcyniem a przykrywka. wlozyc do piekarnika
sreniogoracego na jakeis poltorej godziny. jak sos za rzadki,
zagescic maka
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|